Un vot pentru Teo’s Kitchen

Anul acesta, ca si anul trecut, am inscris blogul meu culinar, de fapt blogul vostru culinar – Teo’s Kitchen in Festivalul Blogurilor Gustoase organizat de www.gustos.ro

Anul trecut m-ati ajutat enorm cu voturile voastre asa ca rugamintea mea este sa ma votati din nou in acest an la toate categoriile in care Teo’s Kitchen este inscris.

Pentru a vota trebuie:
1. Sa aveti cont pe gustos.ro; Daca nu aveti deja un cont, dureaza 2 minute sa va inregistrati unul si ulterior sa puteti da un vot pentru Teo.

Stiu ca nu va place sa va faceti conturi, insa ganditi-va ca dureaza doar 2 minute, iar eu postez o reteta pe blog in 30 de minute 🙂 In plus, toti cei care se inscriu pe gustos.ro si voteaza Teo’s Kitchen intra automat in tombola cu premii constand in 150 carti despre nutritie si arta culinara.

2. Sa cautati cu atentie blogul Teo’s Kitchen in lista fiecarei categorii si daca va face placere, acordati-mi votul vostru.

Pentru a va ajuta sa gasiti blogul mai usor, aveti aici linkurile cu categoriile la care suntem inscrisi:

Mancaruri traditionale romanesti
Mancaruri din bucataria internationala
Mancaruri exotice
Mancaruri vegetariene
Mancaruri pentru copii
Aperitive
Ciorbe si supe
Fripturi
Torturi
Dulciuri diverse
Blogul cu cele mai frumoase poze
Blogul cu cele mai explicite retete
Blogul cu cele mai frumos decorate mancaruri
Cel mai bun blog despre restaurante

Va multumesc mult mult si promit sa ma revansez zi de zi fata de voi, prin retetele postate aici, pentru voturile voastre atat de pretioase pentru mine.

40 Comments

  1. Ana Maria - Toronto

    Off topic…
    Tocmai am vizionat filmul Julie and Julia si m-am gandit la Teo's kitchen… E musai sa vedem si noi aici reteta de la beef Bourguignonne… Arata asa de bine… Ce zici? Nu ma lasa sa iti trimit reteta ca e prea lunga dar o gasesti daca dai un google la Julia Child recipes: Boeuf a la Bourguignonne…

    Salutari de departe!

    Si multumiri pentru toate retetele care imi fac viata in bucatarie asa de usoara…!

  2. Anonymous

    Teo , daca nu te votam pe tine ..atunci pe cine? Succes:* esti cea mai tare

  3. buna Teo. ai votul meu la toate sectiunile deja. Succes!

  4. semperfortuna

    votat la toate categoriile, bafta! 🙂

  5. Cristi Marian

    Mama, mama…am votat (desi nu mai era nevoie de votul meu 🙂 ) si am vazut ca in acest moment esti ai castigat la toate categoriile (cel putin la cele la care m-am uitat si am votat eu)!

  6. Anonymous

    Salut Teo!
    Mi-am facut cont pe gusto ca sa te pot vota si app. esti pe primul loc la toate categoriile.
    Toata lumea te iubeste.
    Iti doresc mult mult succes.
    Pupici multi.
    Gabi Cj

  7. Anonymous

    Teo
    Scuze pe gustos.
    Gabi Cj

  8. Anonymous

    Te-am votat la toate categoriile! Esti cea mai tare 🙂 Ai un blog cu retete minunate! Pupici! Cosmina

  9. Raluca

    Servus Teo,

    La sectiunea " mancare pentru bebelusi" de pe culinar s-a strecurat o greseala…In loc de sufle, e scris sifle… Poate se poate corecta… Numai bine si BAFTA!

  10. Anonymous

    sa-ti votam blog-ul??????? modest ar fi sa votam blogul care merita, de foarte multe ori esti ff rautacioasa in comment-uri, si-n loc sa dai un sfat celui sau celei care-ti cere ajutorul ii raspunzi de undeva de sus !!! ar fi fost frumos din partea sa le multumesti celor care-ti viziteaza blogul si daca ei ar considera ca meriti sa-ti dea un vot!!!
    doamne ajuta !

  11. Claudia

    Draga Teo
    Ai primit cu drag voturile mele. Iti urmaresc blogul zilnic si imi place cam tot ce gatesti. Bafta mare!
    Claudia

  12. mi_rela

    Buna Teo ,
    Sigur ca iti vom acorda voturile la toate concursurile la care vei participa .Din partea familiei mele ai fost votata la toate categoriile .Multa Bafta

  13. Anonymous

    Buna Teo, toate voturile au fost trimise. Esti cea mai tare. Bafta!
    CorinaG

  14. ana_mihalache

    Draga Teo,

    desi nu ti-am mao scris pana acum,te urmaresc zilnic si te admir…voiam sa iti spun si eu, precum multi din cei care au comentat inaintea mea, ca ai deja votul meu la toate categoriile la care ai participat…pentru un simplu motiv…bucuria pe care mi-o aduce fiecare newsletter pe care il vad in inbox venind de la blogul tau…si oricum, e deja clar…esti castigatoare detasata.

    Felicitari pentru ceea ce faci!

  15. Andrea27

    Votul nr 168 de la mine pt tine Teo…iti doresc mult succes…Pupici

  16. Te-am votat, Teo !!!!!! You're the best ! Pupici de la Targoviste :*

  17. Ramona

    Un vot la fiecare categorie si de la mine. Mi-am facut cont sa te votez, ca sa iti arat cat apreciez ce faci pt noi toate. Multumesc Teo!

  18. Anonymous

    Draga Teo,te-am cautat la toate categoriile si te-am votat. 🙂 macar atat am putut face si eu pentru tine…caci tu ai adus un alt gust familiei noastre….;)) ininte vedeam o reteta si-mi ziceam nici gand s-o pot face…dar tu ti-ai sacrificat timpul si ne-ai facut si poze ca sa ne usurezi noua munca. Acuma sunt sigura pe mine indeajuns ca sa ma inham la ORICE reteta! 🙂 multumim.:*

  19. Imi pare rau daca ati simtit ca va "oblig" sa imi votati blogul, asa cum sugera anonimul de mai sus. Cred ca am scris destul de clar "daca va face placere, acordati-mi votul vostru". Si de asemenea, am multumim respectuos "va multumesc mult mult si promit sa ma revansez zi de zi fata de voi, prin retetele postate aici, pentru voturile voastre atat de pretioase pentru mine".

    Vezi tu, anonimule, asta e marea problema: si altii, la fel ca si tine, NU citesc cu atentie ce scriu, nu citesc toata reteta sau comentariile. Nu pot raspunde de 10 ori la aceeasi intrebare si da, ma cam enervez cand vad ca in reteta scrie clar ceva si apoi sunt intrebata acelasi lucru in comentarii, semn clar ca nu s-a citit textul. Apoi, eu postez retete aici din placere, pentru ca vreau sa le impartasesc cu voi, nu sunt platita sa fac asta si nici sa raspund de nu stiu cate ori la acelasi lucru. Am o familie, un copil de 1 an care ma solicita mult si e suparator sa vezi cat de comozi sunt unii oameni, care desi primesc reteta mura in gura sau au explicatii in comentariu de mai sus, intreaba inca o data, de doua, de trei ori.

    Niciodata nu am raspuns de sus unui om care m-a intrebat frumos ceva sau care mi-a cerut ajutorl/sfatul. Din nou, daca ai fi citit comentariile si posturile mele, ai fi stiut asta.

    Va multumesc tuturor celor care mi-ati acordat votul in Festivalul blogurilor gustoase si imi vizitati zilnic blogul. Pentru voi si pentru cei care apreciaza retetele mele, merita sa fac munca asta in continuare. Va imbratisez cu drag! >:D<

  20. P.S. Denisaaaa, vine bebe??? il asteptam cu drag! te pup si pe tine si burtica :*

  21. Alexandrina

    Draga Teo iti doresc succes la concurs!
    Nu am reusit in ultima vreme sa intru zilnic pe blogul tau, dar sunt la curent cu ultimele tale postari; am grija sa fac un update macar odata la 3 zile 🙂
    Multa bafta!!

  22. Anonymous

    Un blog minunat asa ca te-am votat cu toata inima mai ales ca nu-i reteta de pe blogul tau pe care sa o fi incercat si sa nu-mi iasa. Imi place ca ne explici fiecare pas, ca ne exemplifici cu foto si pt.ca ne incurajezi sa-ti gatim retetele.Pupici din Pitesti de la Cristina

  23. Maria's pictures

    Teo, te-am votat la toate categoriile. Recunosc, sunt varza in bucatarie si doar retetele tale si simple dar mai ales ilustrate m-au ajutat sa nu ma fac de rusine! Multumesc!

  24. melissa01

    buna teo……eu te-am votat la toate categorile pt ca ma ajuti enorm cu blogul tau……iti doresc succes

  25. Anonymous

    Ciao Teo. Si eu te-am votat la toate categoriile si m-am bucurat foarte mult sa vad ca esti pe primul loc. Acum caut prin retetele tale o reteta pt pulpe sa il dau gata pe sot cand ajunge acasa deseara din delegatie…
    Ema, Baia Mare

  26. Buna Teo! Din Colorado iti multumim pentru bunatatile pe care le aduci in casuta naostra in fiecare zi , Bunul Dumnezeu sa te aiba in paza si ii multumim ca existi si prin fiecare mangaiere a ta, sanatatea noastra gastronomica creste! Ne-am facut un cont pe gustos.ro si i-am dat Cezarului ce e al Cezarului , un vot la toate categoriile la care deja vedem ca excelezi !

  27. mica_lu

    Draga Teo… nu te mai necaji pe toti "anonimii" dubiosi a caror gura vorbeste fara capul lor!
    Eu te-am votat! Eu nu am facut nicio reteta din cele postate de tine… desi citesc cu pofta din ele de vreo 2 saptamani, de cand mi te-a "recomandat" o prietena… Nu am facut nimic pentru ca sunt comoda (un cuvant frumos pentru "puturoasa") si.. de fapt.. nu imi place sa stau in bucatarie…prefer sa calc, spal, sterg praful, chiar sa repar garniturile de la robinete sau vreun mixer stricat… dar nu la aragaz! UFFF!!
    Gatesc ca nu am ce face, mancarea imi iese buna (ca nu sunt anti-talent, si chiar daca nu o fac cu dragoste, o fac cu simtul raspunderii, ca mi-s dragii barbatul meu si fi-mea aia marea de 15 ani, ca mai am un bebe de 2 luni :-)) ). In schimb ma inspira pofta ta de a sta in bucatarie, de a "inventa" mancarici, de fapt daca as putea sa iau aceasta RETETA… ar fi super … de unde o veni acest drag al tau de stat in acea camera care mie nici nu imi place… eu dupa 10-12 ore de munca,drum si eventual mers in piata…sunt la propriu o leguma… ce cumpar cu gandul sa gatesc mi se ofileste/strica prin frigider… si ajung sa le arunc… barbatul pune niste cartofi prajiti, fi-mea un senvis… si uite asa ma "scapa". Dar cand ma gandesc ca vine bibicul cel mic din urma… si va trebui sa stau sa fac acele cantitati infinitezimale de mancarici… sa arate bine si sa fie gustoase… ma apuca nebuneala.
    Spuneai ca si tu te-ai apucat de gatit cu ocazia unui sot si una bucata copil pe nume Luca (sa se faca mare si norocos)… cum faci?? Pls… platesc bine aceasta reteta! Pupici dragi

  28. Anonymous

    Teo, si eu mi-am facut cont si te-am votat la toate sectiunile. Bafta! Ma inspir de mult din retetele tale si pana acum cea care mi-a iesit cel mai bine e:mini-chesecake cu …visine( am improvizat cu ce aveam home)…delicios de bune. Nu te lasa intimidata de ceea ce a scris anonim…asteptam in continuare retetele tale. Andrea, Tm

  29. Anonymous

    Votul nr.210
    Se putea sa nu votez? Doar tu ma inspiri la bucatarie…
    Succes! Cu toateca esti pe primul loc deja.

  30. Viorica

    Buna Teo!
    Desi am incercat multe dintre retetele tale, nu am reusit sa-ti trimit pana acum vreun gand de multumire. O fac acum cu toata sinceritatea (si in numele celor 3 copii ai mei care au savurat preparatele gatite dupa retetele tale). Mi-am facut si cont pe gustos.ro ca sa te pot vota. Iti doresc succes in continuare. Cu drag, Viorica

  31. sper ca voturile noastre sa te faca sa te simti apreciata!! te imbratisez :*

  32. Anonymous

    Teo esti preferata mea. Iti citesc toate retetele

  33. Anonymous

    buan teo.
    tocmai te-am votat in festivalul blogurilor gustoase.
    am zis ca macar ata sa fac pt tine, avand in vedere cate lucruri debordant de apetisante si usor de facut am gasit pe blogul tau.
    si cand ma gandesc ca te-am descoprit din intamplare.
    ccred ca sotul tau e un om fericit ca te are.
    cu mult drag, cristinna

  34. am votat si eu

  35. bine te-am gasit draga Teo,ti-am acordat cate un vot pentru fiecare,esti cea mai buna ceea ce ma bucura foarte mult.
    felicitari pentru acest blog este cel mai reusit din cate am vazut eu pana acum

  36. The Vlad

    Draga Teo. Te citesc de ceva vreme si, cateodata, imi tine de foame doar ce citesc. Din pacate nu pot gati retele favorite, cele ce necesita un cuptor precum lasagnele sau retetele de pui la cuptor, pentru ca nu am unul. Stau in chirie si e destul de dificil sa ne permitem un cuptor. Imi doresc sa castigi tu concursul nu pentru premii ci doar pentru ca meriti sa te simti apreciata mai mult pentru ceea ce faci aici si pentru gospodini.ro. Mult succes in continuare si nu mai baga in seama rautaciosii sau ofticosii. Nu merita. Cum spunea cineva, odata: peace, love and tequilla.
    P.S. Cred ca nu mai trebuie sa iti zic ca te-am votat la toate categoriile. Multumim pt tot.

  37. Anonymous

    TEO azi te-am votat.Imi plac la nebunie retetele tale dar cel mai mult imi place sa citesc caci timp de a le face nu prea am timp dar mi le imaginez ce bune sunt.
    Te pup si iti tin pumni
    cu drag Jeni

  38. Anonymous

    esti cea mai tare cele mai bune retete am incercat foarte multe di ele si au fost delicioase si o sa mai incerc mai asteptam si alte retete de sarbatori sa stii ca te am votat peste tot sper sa fii cistigatoarea mult succes

  39. Anonymous

    felicitari din cite vad esti pe primul loc te-am votat aproape la toate sectiunile citeva voturi au fost pentru laura frunza si ea ca si tine sunteti niste gospodine de nota 10 te pup este pt prima oara cind iti scriu
    cu drag iulia hrusca

  40. Anonymous

    Teo, draga, si eu te-am votat din toata inima, eu sunt si abonata la newsletterul de la tine, si primesc pe mail retetele noi, pentru care iti multumesc din suflet :). Si eu astept un bebe (sunt insarcinata in luna a 6-a) si imi salvez constiincios retetele pentru bebei. Azi am avut surpriza sa primesc pe mail felicitari ca am castigat la tombola de pe Gustos.ro 5 carti James Oliver pentru ca te-am votat, deci din nou, multumiri tie. Sunt convinsa ca ai castigat concursul, esti cea mai tare. Pup

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.