S-a lansat gospodini.ro

Gospodini si gospodine, pregatiti-va retetele! S-a lansat www.gospodini.ro

Mi-ati trimis foarte multe retete pe mail si in comentarii, retetele voastre favorite, cele pe care le stiti de la mama sau de la bunica, pe care le gatiti pentru voi si familia voastra. Nu am avut cum sa postez toate aceste retete pe blog pentru ca blogul Teo’s Kitchen are un caracter personal si va ramane asa in continuare.

Gospodini.ro insa, e numai si numai al vostru! Va invit pe toti si pe toate sa va faceti cont si sa postati retetele insotite de poze. Cu cat mai multe poze din timpul prepararii, cu atat mai bine! Iar pentru a va motiva, avem si o surpriza: reteta cu numarul 200 va fi premiata cu un cos plin cu ustensile utile in bucataria oricarei gospodine.

Castigatorii si participantii la concursurile organizate pe blogul Teo’s Kitchen sunt invitati sa posteze acele retete si altele pe care le au in portofoliu pentru a le impartasi tuturor gurmanzilor.

Ideea e sa avem o comunitate virtuala numai si numai a noastra, a celor pe care limbajul modern ii numeste foodie, respectiv cei care iubesc mancarea si adora sa gateasca si sa invete cat mai mult despre bucatarit. De aceea, site-ul este complet gol, nici o reteta sau articol, insa am incredere in voi, stiu ca il veti popula in cel mai scurt timp.

Tot ce trebuie sa faceti e sa va creati un cont, primiti un mail de confirmare pe care trebuie sa il validati si apoi, accesand sectiunea de adauga reteta puteti incepe sa ne impartasiti creatiile voastre culinare.

Va astept pe www.gospodini.ro, sper sa ne cunoastem putin mai bine, sa schimbam retete si sfaturi culinare si mai ales sa impartasim lumii retetele culinare care v-au consacrat ca si gospodine!

12 Comments

  1. Nicole

    Foarte frumos, felicitari si inspiratie multa!
    Spune-i graficianului sa puna lingura la litera d din Gospodini, ar arata mai bine.
    De ce "Gospodini" si nu "Gospodine", are legatura cu "gospodin" din rusa, care inseamna "tovaras"?

  2. DiAnais

    Foarte fain! Felcitari! Dintre toate blogurile culinare, al tau a fost intotdeauna cel mai complex si util. Iti doresc sa-ti mearga bine si site-ul, cel putin la fel de bine ca blogul :).
    Te pup! Succes!

  3. Anonymous

    Asa zic si eu: ar fi mult mai ok daca ar fi pusa lingura la litera d din "Gospodini".

    Bafta!

  4. Anonymous

    Felicitari Teo!
    Ai dovedit de-a lungul timpului ca esti o femeie cu initiativa si ma bucur sa iti mearga cat mai bine. Oamenii curajosi si inventivi merita din plin rasplata.
    Iti doresc un inceput de drum in glorie cu site-ul cel nou si sa-ti dea Dumnezeu putere si inspiratie si de aici in colo.

    Liana Morar

  5. Mirela Niculai

    felicitari si la mai multe.. retete 🙂

  6. Felicitari! De azi sunt si eu … printre gospodini… 😉 .. prin amabilitatea ta, evident.
    Te pup, si la… mai multe retete!

  7. Honey Queen

    Buna Teo,
    Desi eu nu ma pot lauda ca stau prea mult in bucatarie, pe site-ul tau am pierdut multe dupa-amieze, si eram convinsa ca "maine" o sa gatesc una din retetele de pe site. Din pacate nu am gatit nici una 🙁 dar imi place sa vad ce gatesti tu, mai ales ca pozele sunt atat de apetisante si constat ca ai mereu reactii de la "public". E ca la "scena deschisa". Te felicit pentru noul site si te asigur ca si eu o sa-mi fac cont, si promit sa si postez o reteta, din cele simple care le gatesc eu ;))

  8. Super tare Blogul felicitari

  9. Teo scumpa, cum de la un asemenea eveniment nu puteam lipsi 😛 …m-am inscris repede pe site, poate asa reusesc sa-ti fiu (mai) aproape…
    Mult succes in toate!!! …si salutari baietilor tai dragi! 🙂

  10. George

    Felicitari pentru toate aceste realizari. Sper sa reusesc sa-mi gasesc un pic de timp pentru a pregati si eu una din retetele publicate aici. Succes in continuare.

  11. Anonymous

    Felicitari pentru multiplele realizari!
    Pacat ca ai permis ca pe acest nou site sa se postezez retete fara poze! Parerea mea e ca risti sa ajunga unul banal…
    Ela

  12. Anonymous

    arata foarte bine saitul. felicitari!
    o sa-mi fac si eu cont acolo si o sa public retetele mele culinare…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.