Va multumesc… de 1000 de ori!

Parca ieri scriam ca le multumesc celor 100 de subscriberi la RSS FEED, cei care au ales sa primeasca prin e-mail de fiecare data cand postez o reteta noua aici pe blog. Va multumesc inca o data, nu doar voua ci si celor 900 de subscriberi noi…

Gospodini sau Teo’s Kitchen, cum vreti sa ii spuneti, are deja 1000 de abonati! NU stiu ce sa va promit, decat ca o sa incerc in continuare sa postez retete noi, retete usoare, normal ca retete ilustrate…

Va multumesc pentru sustinere…

Aaaaa si sa nu uit, Teo’s Kitchen va participa la ROBLOGFEST, festivalul blogurilor din Romania, la categoria BLOGURI PERSONALE (pentru ca nu au sectiune dedicata blogurilor culinare). In curand revin cu detalii despre posibilitatea de votare, asa ca… daca va face placere, puteti sa votati blogul vostru preferat 🙂

12 Comments

  1. Alina

    Buna,te felicit si iti doresc sa ajungi la 10000 de abonati, asta inseamna ca avem de unde ne inspira si retetele tale sunt delicioase.Bafta si astept in continuare retetele tale!

  2. Anonymous

    la mai mare!
    Dana

  3. Anonymous

    ciao, esti cea mai tare,retetele tale sunt delicioase.Tine-o tot asa !

  4. dana anad

    Felicitari,draga Teo!
    Faci o treaba buna!
    Sunt bucuroasa ori de cate ori primesc o reteta noua.
    Multa bafta!

  5. adizzy

    felicitari..:) ma bucur ca sunt si eu una din cele 1000 😉

  6. liliana

    Buna ,felicitari si tineo tot asa , in fiecare zi urmaresc pe mail sa vad daca ai mai postat ceva nou, toate retetele sunt nemaipomenite. Referitor la forma de Wafe, astazi am fost la cumparaturi si la supermarchetul Plus aveau forme la fel ca si forma ta la pretul de aproximativ 75 lei.O zi buna.

  7. ramona(havristiuc)

    imi va face placere sa te votez la concurs pentru ca esti cea mai tare;)ma bucur tare mult de cale ori primesc cate o reteta p mail:)bafta multa in continuare!

  8. DumiXblog

    salut,retetele tale sunt excelente,ai un super blog,facem un mic banner exange,ca intre blogger,ne ajutam unii pe altii la nevoie,bafta mai departe,Sucese multe!!!

  9. Anonymous

    sunt nou pe aici.asa ca nu prea am ce sa spun, decat BAFTA.

  10. irinaririna

    Teo ma bucur pentru cei 1000 de abonati ai tai(si eu sunt pe acolo bineinteles).
    Te invit la urmatoarea leapsa:
    http://irinaririna.blogspot.com/2009/02/leapsa.html
    PS: diseara poate apuc sa postez reteta cu ciorbica. Pup.

  11. XTCPlus

    multumim si noi 🙂

  12. Anonymous

    Felicitari pentru retete, as dori totusi si detalii despre sosurile si condimentele noi pentru bucataria romaneasca care se gasesc acum prin magazine, la ce se folosesc, cum, in ce cantitate si mai ales pentru ce sunt recomandate fiecare dintre ele. Multumesc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.