Regulamentul concursului

Asa cum v-am promis, e rost de concurs in bucataria mea! Premiile le-ati vazut probabil in bannerul de pe prima pagina, e vorba despre cantare electronice de bucatarie oferite de Laica. Ca sa vedeti si mai bine pentru ce concurati si ce puteti castiga, aruncati o privire pe www.laica.ro

M-as bucura enorm sa participati cu retete, nu doar pt premii, ci pt faptul ca orice concurs culinar ajuta la crearea unei atmosfere “faine” intre gospodinele din blogosfera, ne imprietenim, mai schimbam o reteta, mai aflam un secret culinar.

Regulamentul concursului organizat de Laica si Teo’s Kitchen:

Concursul are trei categorii:
1. “Cea mai apetisanta cina
2. “O reteta traditionala
3. “Cel mai gustos desert

Cum poti participa?
Pentru a participa trebuie:
1. sa postezi pe blogul tau o reteta, sa mentionezi categoria la care participi si sa introduci doua linkuri in postul tau:
– un link catre www.laica.ro
– un link catre blogul Teo’s Kitchen
2. sa lasi un comentariu pe Teo’s Kitchen (sa NU fie trackback!), la categoria la care participi, cu link catre reteta ta.
Desi un concurent poate participa la toate cele 3 categorii, nu poate iesi castigator la mai mult de una, daca se intampla acest lucru, premiul va fi reportat locului 2. Termenul limita pentru postarea retetei si a comentariului este 15 decembrie 2008.

Alegerea castigatorului se va face astfel: un juriu format din trei persoane (autorul blogului Teo’s Kitchen si doua persoane din compania organizatoare Laica) vor acorda note de la 1 la 10 fiecarui participant. Membrii juriului: Teo, Codruta Moga si Nicoleta Ghirdan nu au dreptul sa participe la concurs.

Criteriile care sunt luate in considerare: relevanta pentru categoria la care participa, cat de explicita e reteta (pasii urmati in prepararea retetei, pozele, rezultatul final) si originalitatea ei.

Castigatorii vor fi anuntati in data de 17 decembrie pe blogul Teo’s Kitchen.

8 Comments

  1. Anonymous

    felicitari Teo pt puiut, sa va bucurati de el si sa te refaci repede.
    cu drag, madalina.

  2. DiAnais

    Teo, putem participa cu o postare mai veche?

  3. Da, se poate si asa, ideea e sa editezi introduci acele linkuri in post.

    Sau poti rescrie reteta special pentru concurs. Cum doresti 🙂

  4. Cristina

    Teo, daca nu am blog cum pot participa la concurs?:(

  5. daca nu ai blog… poti sa-ti faci unul acum. vorba aia, pt orice lucru exista un inceput, nu?

  6. rucksi

    Reteta este pentru ” cel mai gustos desert”…care pentru mine este si cel mai special.Sper sa reusesc sa ii fac si eu lui Mihnea un tort special…numai al lui, asa cum acest tort , mie mi a facut aniversarile din copilarie, frumoase.
    Mi ar place tare mult, ca de Craciun sa i pot oferi mamei un cadou drept multumire, cadou castigat la un concurs cu participarea retetei ei…..

  7. mikiella

    Buna , draga Teo, cu toate ca am ehe 50 de ani , ma bucur ca un copil de toate bunatatile pe care tu ni le oferi. Ma gandesc ca daca tu ai fi fost in strainatate ai fi putut fi cu siguranta o martha s. sau cine stie ce bani grei obtineai din cartile publicate . Super noi te iubim si-ti multumim de ajutor . Mihaela Iordan

  8. mikiella…mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau. Multumesc din suflet!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.