Pe 10 septembrie 2007 am postat prima reteta pe Teo’s Kitchen, dar pentru mine toata luna septembrie 2007 a fost una foarte speciala si o consider luna in care, in fiecare an, sarbatorim blogul si toata munca si pasiunea pe care le implica. Nu am inceput blogul pentru ca era la moda, nici pentru ca m-am gandit vreodata ca imi va aduce faima si glorie. L-am inceput in primul rand pentru ca, proaspat casatorita fiind, am inceput sa gatesc si mama nu era langa mine sa ma invete una alta. Insa le-am invatat din caietul ei, din sfaturile lui Buni Sia si experimentand zi de zi in bucatarie. Am facut blogul, in primul rand, pentru ca mama sa vada in timp real ce mai gatesc. Apoi, in decembrie, Dani mi-a zis ca sunt 700 de vizitatori pe zi. Nu mi-a venit sa cred! Si de atunci au trecut 5 ani in care am impartit cu voi retete, povesti din viata mea si o buna bucata de suflet. Va multumesc pentru fiecare vizita, comentariu, reteta incercata, cuvant frumos si imbratisare virtuala!
Pentru a sarbatori cum trebuie cei 5 ani de Teo’s Kitchen avem un super-concurs, organizat impreuna cu dragii nostri prieteni AFAF.RO, care in ultimul an mi-au condimentat bucataria si viata si acum ne dau premii deosebite! Ce puteti castiga? AFAF.RO ne ofera asa:
Premiul I – O rasnita decorativa, foarte veche de felul ei, reconditionata si decorata manual de mine, 5 cutii de condimente deosebite, 2 rasnite cu sare colorata, 2 reviste deosebite cu retete noi noute, de sezon si un voucher de cumparaturi in valoare de 100 RON de pe AFAF.RO
Premiul II – 3 cutii de condimente, o rasnita de sare colorata, o revista cu retete de sezon, un voucher in valoare de 50 RON pentru cumparaturi de pe AFAF.RO
Premiul III – 3 cutii de condimente, o rasnita de sare colorata, o revista cu retete de sezon.
Regulamentul concursului sau ce trebuie sa faceti?
1. In primul rand sa alegeti 3 condimente din lista, sa le combinati cum doriti intr-o reteta inedita, pe care sa o postati pe blogul vostru.
2. In poza cu preparatul final, trebuie sa puneti o hartiuta, un semnal luminos, un servet de bucatarie, ce doriti voi, pe care sa scrie “Concurs Teo si Afaf”, ca sa ne asiguram ca ati gatit reteta special pentru concurs.
3. Postarea de pe blog trebuie sa contina un link catre www.afaf.ro si unul catre www.teoskitchen.ro.
4. O data ce ati postat pe blog, lasati un comentariu aici cu link-ul catre blogul vostru si reteta cu care participati la concurs.
Lista de condimente: nucsoara, scortisoara, paprika, coriandru, anason, oregano, cimbru, rozmarin, busuioc, leustean, tarhon, arpagic, dafin, cuisoare, chili, chimion, maghiran, praf de usturoi.
Termenul limita pentru postarea retetei este 14 octombrie 2012, pana la ora 23:59 iar catsigatorul va fi anuntat in data de 15 octombrie 2012, atat pe teoskitchen.ro cat si pe paginile de facebook: www.facebook.com/afaf.ro si www.facebook.com/teoskitchen si un like al celor 2 paginii este foarte incurajat 🙂
Castigatorul va fi ales dupa deliberarile juriului format din Alin Loboda (reprezentantul AFAF) si Teo Rogobete (reprezentant Teo’s Kitchen) si se vor lua in considerare: originalitatea retetei, pozele cat mai sugestive si respectarea celor 4 pasi de concurs prezentati in regulamentul concursului. Mult spor sa aveti!
UPDATE! Avem cele trei castigatoare!!! A fost extrem de greu sa alegem pentru ca toate retetele au fost dragute si ne-a bucurat tare sa vedem ca ati participat in numar atat de mare la concurs! Cu greu, dupa indelungi dezbateri si consultari impreuna cu Alin de la AFAF, am ales asa:
LOCUL I – Angelica – Tort de toamna cu arome fermecate
LOCUL II – Flory – Halva de morcovi
LOCUL III – Alice – Spata de porc rulata si aromata, in cuisoare atarnata
Inca o data, va multumim din suflet tuturor si sper sa mai avem multe multe concursuri impreaun de acum inainte! 🙂 Astept datele personale alea castigatoarelor, pentru a le putea trimite premiile pe teo@teoskitchen.ro
Draga Teo,
daca nu am blog nu pot participa la concurs?
Am o pagina unde imi postez ce gatesc pe picasa
Spor
Andreea
Da da, poti participa 🙂 nu este doar pentru bloggeri, puteti sa trimite reteta si pozele, cu cerintele date pe teo@teoskitchen.ro
La multi ani si la cat mai multe retete la fel de bune!
Teo.. unde gasim condimentele astea, adica pana acum eu nici n-am auzit de ele.. prin magazine n-am vazut sau poate nu le-am remarcat? caci banuiesc ca pentru reteta pentru concurs tre sa folosesti condimente afaf. Poti sa participi cu mai multe retete? (asta in caz ca nu ne putem hotari care e mai buna :)) )
nu nu, nu trebuie sa fie condimente afaf 🙂 voi folositi 3 condimente din lista, de la oricine doriti voi, pentru ca apoi, daca veti castiga, va umplem noi de condimente afaf 🙂
OK, mersi frumos pentru raspuns! Acu’ mai ramane sa gasim reteta potrivita. 😀
O zi frumoasa sa ai!
Te felicit draga Teo pentru tot efortul depus in acesti 5 ani….Imi plac toate retetele pe care le postezi,cele pe care le-am incercat si eu sunt deliciase si au iesit intocmai; te urmaresc cu drag si astept cu sufletul la gura urmatoarele retete. Mult succes!!!
Multumesc din suflet si sper sa ramai o citioare fidela 🙂
Iti urez sa fii la fel de iubita inca muuuuuuulti ani de acum inainte si sa ai bloogul cu cei mai muuuuuulti fani Teo (Cati vrei tu).
Iar pentru tine special, rabdarea si imaginatia sa nu te lase niciodata.
Multumesc de urari, asa sa fie! 🙂 nu vreau foarte multi fani, ii vreau numai pe cei care ssunt aici cu tot sufletul si sunt alaturi de mine zi de zi 🙂
La multi ani, Teo! Sa ai spor in toate!
multumesc din toata inima! 🙂
Am pus reteta aici: http://experimenteculinare.blogspot.ro/2012/09/prajitura-cu-mere-fara-zahar.html
Vreau condimente!!! Si rasnita 😉
Draga Teo, te urmaresc cu drag si am incercat multe dintre retetele tale delicioase. La multi ani! pentru blog.
multumesc! 🙂
Am trimis reteta pe mail. sper ca e totul ok. la multi ani!
verific si iti raspund 🙂
Va doresc sanatate, fericire si multumesc pentru retete.
multumesc si eu din suflet ca ma cititi! 🙂
Abia astept sa gatesc pt acest concurs. Rasnita e superba! Felicitari!
abia astept sa vad ce ne pregatesti! 🙂
Buna Teo,
Mai jos am inclus si link-ul catre reteta de Dorada aromat la cuptor si cartofi natur, facuta cu condimente Afaf pentru concursul Teo’s Kitchen! 🙂
http://raluca.marinescu.us/2012/09/30/sunday-lunch-home-p/
P.s. Retele tale mi-au iesit intotdeauna fantastic de bine! 🙂 – http://raluca.marinescu.us/2012/08/16/epic-moment/
Multumesc mult!
Raluca
Raluca, multumesc de cuvintele frumoase! 🙂 te rog daca poti sa scrii si reteta, cum ai preparat minunatul lunch@home 🙂 te pup!
Stiu ca te-am mai felicitat dar o mai fac inca o data urandu-ti La Multi Ani plini de inspiratie 🙂 si multumindu-ti totodata pentru ca azi, datorita tie sunt o gospodina mai buna! Sper din suflet sa ai parte de tot binele din lume, sa simti ca ai langa tine oameni care te apreciaza si care zilnic te urmaresc (fie ca tu stii asta sau nu) si sa ne incanti mereu cu acelasi entuzism unic! Esti frumoasa, desteapta, talentata si foarte iubita! Sa nu uiti asta niciodata!
Anca, mi-au dat lacrimile! multumesc frumos, esti prea drguta cu mine! incerc sa nu uit si eu ma gandesc la voi zi de zi, altfel nu ar mai avea blogul niciun rost 🙂
Sunt si eu gata cu reteta: http://retetesitapas.blogspot.ro/2012/10/dovlecei-umpluti-cu-couscous-si-branza.html
Sper sa va placa! Multumesc!
ne placeeee! 🙂 multumim :*
http://grofailaalex.bule.ro/ sper sa va placa …pofta buna!
multumim 🙂
La cât mai mulți ani frumoși!
Am ales sa pregătesc și eu o rețetă pentru concurs. Sper că am îndeplinit toate condițiile și sper să vă placă:
http://alinaavramdohotariu.blogspot.it/2012/10/mere-la-cuptor-cu-ricotta.html
Mulțumesc!
As vrea sa stiu si eu de ce nu am primit niciun raspuns pana acum. M-am inscris in concurs sau nu? De ce imi apare scris : comentariul tau a fost trimis spre aprobare. Astept si eu un raspuns, daca esti draguta si din cate am observat, esti 🙂
Alina, eu sunt o dragutza, asa e, insa o dragutza cu foarte putin timp liber :)) nu apuc sa verfici zilnic comentariile, asa ca era inca in asteptare, insa l-am aprobat azi si implicit te-ai inscris la concurs 🙂
Multumesc frumos!
multumim! arata foarte bine!
Servus Teo,
intai de toate iti urez La multi ani iar acum ma inscriu la concurs cu reteta:
http://painesidesert.wordpress.com/2012/10/04/tarta-cu-nuci-tarte-aux-noix-du-perigord/.
Mult succes tuturor participantelor!
s-a notat! 🙂 multumim mult!
Draga Teo ..iata si reteta mea pentru concurs. http://dincoldetot.blogspot.ro/2012/10/crap-umplut.html
V-as invita sa degustati.. dar din pacate s-a cam “evaporat”.. TOT! E o reteta delicioasa.. noua ne place tare mult, iar sotul meu e topit dupa ea.. de acea am s-o prepar din nou de ziua lui, care e chiar pe 14 oct. 🙂
Bafta multa tuturor!
cred si eu ca s-a evaporat! 🙂
Am reusit sa incarc si eu reteta http://kmy50rynn.blogspot.ro/2012/10/crap-la-cuptor-cu-ierburi-aromate_4.html Sper sa fie pe placul tuturor. Pofta buna !!
multumim! 🙂
Prajiturescu – tot cu prajiturile…
http://prajiturescu.blogspot.ro/2012/10/prajitura-cu-mere-si-bezea-prajitura.html
Felicitari pentru aniversare, draga Teo! Si la mai multi ani de blog de acum inainte! >:D<
super! 🙂
La Multi Ani tie si blogului tau. Cinci ani sunt foarte multi pentru un blogger. Te felicit din toata inima pentru determinarea si perseverenta ta. In mod cert esti de un ajutor mare gospodinelor incepatoare, iar pentru cele cu experienta oferi inspiratie de valoare. Felicitari inca o data.
Te imbratisez cu drag.
multumesc din sulfet pentru cuvintele frumoase! o sa incerc ca si de acum incolo sa postez asa, pe placul vostru 🙂
Buna Teo, La multi ani si Felicitari, faci o treaba magnifica.
Intrebarea mea este daca e posibil sa particip la concurs cu doua retete, adica una dulce si una sarata. Multumesc tare mult, Daciana
da, poti pariticipa si cu 2 retete, vor fi jurizate individual 🙂
Draga Teo ..iata si reteta mea pentru concurs. http://dincoldetot.blogspot.ro/2012/10/crap-umplut.html
V-as invita sa degustati.. dar din pacate s-a cam “evaporat”.. TOT! E o reteta delicioasa.. noua ne place tare mult, iar sotul meu e topit dupa ea.. de acea am s-o prepar din nou de ziua lui, care e chiar pe 14 oct. 🙂
Bafta multa tuturor!
Astazi am trimis reteta pe e-mailul dvs. Din pacate nu am blog, sper sa luati in considerare si reteta mea. La multi ani !
cum sa nu o luam in considerare? 🙂 s-a primit!
Multi ani sanatosi si cu cat mai multe retete delicioase! Am pregatit si eu o retetea care se potriveste de minune cu tema concursu-lui. http://floare-floare.blogspot.co.uk/2012/10/dulceata-aromata-din-ceapa-rosie.html
Multumim frumos :*
La multi ani! Si la cat mai multe reusite! Tot ce iti doresti!
Nu puteam rata…nici evenimentul, nici concursul asta…si sper nici rasnita aia :)) asa ca ma prezint si eu!
Deci vin la tine cu Spata de porc rulata si aromata, in cuisoare atarnata http://alice-albinutza.blogspot.ro/2012/10/spata-de-porc-rulata-si-aromata-in.html
pup iu!
Multumim, doamna Alice :*
La multi ani si cat mai multe retete delicioase si cat mai multi fani!
Imi incerc si eu norocul cu o reteta: http://www.caietulcuretete.com/2012/10/rata-cu-ananas.html
Multumim, Violeta! 🙂
am trimis si eu o reteta,sper ca a ajuns unde trebuie:)
A ajuns, da da 🙂 Multumim!
Buna Teo, iata prima reteta pentru concursul “5 ani Teo’s Kitchen”: http://culinariadaciana.blogspot.ro/2012/10/guguluf-cu-mirodenii.html. Sper sa apuc sa o finalizez si pe a doua. Daca nu, sper sa am succes cu acceasta ;).
La Multi Ani!
Buna, Teo! Las si link-ul meu cu participarea la concurs: http://myclassiccuisine.blogspot.ro/2012/10/gustare-picanta-cu-mazare-si-spanac.html
Bafta tuturor! Multumesc frumos!
Multumim frumos!
Daca tot putem participa cu mai multe retete doresc sa ma inscriu cu inca una:
Gallette cu dovleac si branza de capra, pe care o gasiti aici: http://painesidesert.wordpress.com/2012/10/11/galette-cu-dovleac-si-branza-de-capra/.
branza de capra si dovleac? frumoasa combinatie!
Buna Teo, iata si desertul meu pentru Concurs, sper sa primesti in buna regula linkul: http://culinariadaciana.blogspot.ro/2012/10/guguluf-cu-mirodenii.html
Multumesc
Multumim frumos! te pupam!
Buna, Teo! Am mai pregatit o reteta cu care as vrea sa particip la concurs, sper sa fie in regula: http://myclassiccuisine.blogspot.ro/2012/10/dip-picant-din-fasole-rosie.html
Multa sanatate lui Luca.Multumesc.
Draga Teo,
La multi multi multi ani! Sa iti idea Dumnezeu sanatate si putere sa ne bucuri incontinuare cu minunatiile gatite de manutele tale . Esti o adevarata binecuvantare in bucataria oricui, ai niste retete senzationale si m-ai scos de foarte multe ori din impas. Multumesc mult. pupici!
Eu as vrea sa intru in concurs cu 2 retete si jumatate, sper sa va faca placere si pofta ceea ce am gatit.
http://chambordx16.wordpress.com/2012/10/08/piscoturi-cu-miere/
http://chambordx16.wordpress.com/2012/10/08/friptura-de-porc-cu-mirodenii-la-cuptor/
http://chambordx16.wordpress.com/2012/10/10/paprikas-cu-galuste/
Sper ca au ajuns bine link-urile. 🙂
Bafta tuturor participantilor!
http://nadoludaniela.blogspot.ro/2012/10/paste-cu-sos-bechamel.html
Buna Teo!
Iti las si eu reteta pentru concurs
http://iulianaflorentina.blogspot.it/2012/10/halva-de-morcovi.html
La multi ani sanatosi si gustosi!
Sperca totul e in regula si reteta mea poate intra in concurs.Multumesc frumos! <3
Flory, e trimisa pe mail?
Nu,am lasat un comentaiu cu link-ul.Ti-l las din nou,
http://iulianaflorentina.blogspot.it/2012/10/halva-de-morcovi.html
Multumesc!
Perfectos 🙂
Am pregatit si eu o reteta pentru concurs! Carotfi cu ciuperci si branza la cuptor! 🙂
http://brendaognean.blogspot.ro/2012/10/cartofi-cu-ciuperci-si-branza-la-cuptor.html
P.S: Teo felicitari pentru intreg site-ul de care te ocupi. E inspiratia mea de fiecare data cand vreau sa gatesc ceva! 🙂
ce frumos! 🙂 multumim!
draga teo ma bucur ca am descoperit blogul tau,multe reteta ma atrag aici,prezentarile tale imi plac la nebunie,de profesionist,eu iti urez la multi ani,multe retete si particip la acest concurs cu pizza cu oregano,busuioc si paprika (la tigaie)
http://zaharsisare.blogspot.it/2012/10/pizza-cu-paprikaoregano-si-busuioc-la.html
multumim! >:D<
Bafta multa tuturor!
buna teo,ma bucur ca ti-am descoperit blogul,e minunat,prezentarea retetelor de profesionist,la multi ani bloguletului tau,la cat mai multe retete faine,felicitari si pentru acest concurs organizat,o zi excelenta,particip si eu cu reteta-pizza cu oregano,paprika,busuioc (la tigaie)
http://zaharsisare.blogspot.it/2012/10/pizza-cu-paprikaoregano-si-busuioc-la.html
Multumim de pizza, arata foarte bine 🙂
Buna seara! Imi incerc si eu norocul cu cea de-a treia reteta: http://myclassiccuisine.blogspot.ro/2012/10/crema-de-naut-ca-in-provence.html.
Nu stiu daca pe cea de-a doua ai primit-o dar o mai las odata (nu-mi mai amintesc daca am apasat sau nu butonul ‘posteaza’ 🙂 ca am fost tare ametita saptamana aceasta): http://myclassiccuisine.blogspot.ro/2012/10/dip-picant-din-fasole-rosie.html.
O seara minunata si multa bafta tuturor! Felicitari pentru toate retetele participante!
Multumim! Sunt inscrise amandoua 🙂
Draga Teo,
la multi ani cu sanatate si nu retete la fel de bune.
Pentru concurs am pregatit si eu ceva.
Andreea
o alta reteta pentru concurs aici
am gresit cand am pus link-ul asa ca retrimitc u linkul corect aici
Si o ciorba de cartofi cu cartofi, carne afumata, foi de dafin, cimbru si tarhon.
si o ultima postare cu o reteta de placinta de cartofi poate fi preparata pentru mic dejun sau pranz
Andreea, am primit retetele, multumim mult 🙂
Buna!
Am trimis reteta pe mail.Sper ca am facut ceea ce trebuia.
Multumesc si spor la treaba!
O duminica frumoasa!
am verificat, s-a primit 🙂 multumim!
http://adamanil.wordpress.com/2012/10/14/concurs-teo-si-afaf/
Rulada de pui cu rozmarin si ananas, si garnitura de cartofi copti cu sos dulce de ardei
Felicitari pentru implinirea celor 5 anisori, si la multi ani! ^-^
Buna Teo 🙂
In primul rand, as dori sa te felicit din inima. Stiu cat de greu este sa detii un blog, cata dedicare si timp necesita. Pentru acest fapt, si nu numai, esti admirata de o multime de oameni, incluzandu-ma pe mine. La multi, dar muuulti ani de blog inainte 🙂
As dori sa ma inscriu si eu la concurs, daca se poate. Acesta este link-ul:
http://clipedelicioase.blogspot.ro/2012/10/visul-unei-seri-de-toamna.html
Sper sa fie pe placul vostru! Pupici :*
Draga Teo,
La multi multi multi ani! Sa iti idea Dumnezeu sanatate si putere sa ne bucuri incontinuare cu minunatiile gatite de manutele tale 🙂 . Esti o adevarata binecuvantare in bucataria oricui, ai niste retete senzationale si m-ai scos de foarte multe ori din impas. Multumesc mult. pupici!
Eu as vrea sa intru in concurs cu 2 retete si jumatate, sper sa va faca placere si pofta ceea ce am gatit.
http://chambordx16.wordpress.com/2012/10/08/piscoturi-cu-miere/
http://chambordx16.wordpress.com/2012/10/08/friptura-de-porc-cu-mirodenii-la-cuptor/
http://chambordx16.wordpress.com/2012/10/10/paprikas-cu-galuste/
Sper ca au ajuns bine link-urile.
Bafta tuturor participantilor! – comentariu trimis joi, 11.10.2012
Imi doresc tare, tare mult sa castig ceva, bineinteles ca as vrea sa castig rasnita, dar nu cred ca am vreo sansa, am vazut niste reteta tare bune pt acest concurs.
Oricum, imi incerc norocul si mai adaug in concurs inca 3 reteta pe langa cele 2 si jumatate de sus 🙂
sper sa le primesti pe email, am incercat sa le trimit si pe site, dar cred ca a fost o problema cu comentariul, pt ca imi arata mereu ca e trimis spre aprobare.
http://chambordx16.wordpress.com/2012/10/14/dovlecei-cu-cascaval-la-cuptor/
http://chambordx16.wordpress.com/2012/10/14/ravioli-cu-branza/
http://chambordx16.wordpress.com/2012/10/13/desert-cu-mere/
Multumesc frumos.
P.S. sper sa nu te superi ca sunt asa de insistenta si le trimit si pe email.
O sa incerc sa mai postez odata si comentariul.
Buna Teo! Ai putea, te rog frumos, sa confirmi primirea link-ului meu? L-am trimis printr-un comentariu anterior. Te pup 🙂
…si pentru ca e vorba de condimente si nu ma pot abtine, inca 2 retete pentru concurs
http://kmy50rynn.blogspot.ro/2012/10/placinta-cu-dovleac-aromata.html
http://kmy50rynn.blogspot.ro/2012/10/dulceata-de-gogonele-cu-mirodenii.html
Buna seara Teo:-)
Ai un blog minunat care gazduieste un concurs pe masura…imi place tare mult,asa ca,ma inscriu si eu in competitie cu un tort de toamna pe care l-am fermecat cu condimente placute si care imi place foarte mult.Aici ai link-ul catre reteta:http://angi-food.blogspot.ro/2012/10/tort-fermecat-de-toamna-cu-arome.html.
Multumim frumos pentru provocarea lansata si sponsorului la fel pentru premiile atractive si utile.
O sera frumoasa iti doresc si ”la multi ani faimosi” si de acum inainte!!!!
Astept cand ai timp o confirmare ca totul este conform regulamentului.
Multumesc frumos.Numai bine!
Teo, am sosit si cu a doua reteta pentru concurs: http://culinariadaciana.blogspot.ro/2012/10/file-de-salau-pane-cu-sos-de-mirodenii.html.
Iti urez mult succes in continuare si La multi ani! Sa ne auzim cu bine!
La multi ani, Teo, cu multe retete usoare, ilustrate, gustoase si condimentate!
Aceasta este reteta mea pentru concurs:http://pemasadinbucatarie.blogspot.ro/2012/10/cosulete-de-vita-cu-bacon-ciuperci-si.html
La multi ani, Teo, cu multe retete usoare, ilustrate, gustoase si condimentate!!!
Aceasta este reteta mea pentru concurs:http://pemasadinbucatarie.blogspot.ro/2012/10/cosulete-de-vita-cu-bacon-ciuperci-si.html
Buna seara Teo:-)
Ai un blog minunat care gazduieste un concurs pe masura…imi place tare mult,asa ca,ma inscriu si eu in competitie cu un tort de toamna pe care l-am fermecat cu condimente placute si care imi place foarte mult.Aici ai link-ul catre reteta:http://angi-food.blogspot.ro/2012/10/tort-fermecat-de-toamna-cu-arome.html.
Multumim frumos pentru provocarea lansata si sponsorului la fel pentru premiile atractive si utile.
O sera frumoasa iti doresc si ”la multi ani faimosi” si de acum inainte!!!!
Astept cand ai timp o confirmare ca totul este conform regulamentului.
Multumesc frumos.Numai bine!
Felicitari castigatoarelor!!!!
Multumesc din suflet pentru premiu!
La multi ani,inca o data! :-*
Felicitari pentru locul 1! Merita din plin!
Multumesc frumos pentru premiu Teo si Afaf!
Felicitari tuturor participantilor!