Agricola Bacau desfasoara acum o campanie foarte draguta si fiind vorba de gatit, a fost musai sa ma implic si eu. Despre ce este vorba? […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Agricola Bacau desfasoara acum o campanie foarte draguta si fiind vorba de gatit, a fost musai sa ma implic si eu. Despre ce este vorba? […]
Cel putin o data pe saptamana, in bucataria noastra trebuie sa fie executata o reteta cu paste fainoase, de orice fel, cu orice fel de […]
Chiar daca e impropriu sa ii spun lasagna, m-am gandit ca se potriveste si am vazut ca bucatarii gen Rachel Ray, cu origini sud-americane denumesc […]
I-am spus sos salsa pentru ca sunt in lumea larga, sau in lumea sud-americana cel putin, foarte multe tipuri de salsa si numele lor difera […]
Pe cand, resemnata ca nu am avut parte de o iarna ca la carte, credeam ca vine primavara si ma pregateam sa scot artileria de […]
Salata mexicana in 7 straturi sau 7 layer dip este o salata specifica bucatariei tex-mex adica o combinatie intre bucataria americana si cea mexicana si […]
Tortilla wraps sunt unele dintre cele mai cunoscute gustari in Mexic si Statele Unite si in ultima vreme, tortillas sau lipiile mexicane se gasesc in […]
Daca tot v-am povestit ieri un papirus intreg despre cum sa pregatim curcanul, acum e momentul sa va arat curcanul pe care l-am mancat noi […]
Initial m-am gandit ca in ultima postare din 2011 sa fac un rezumat al anului din punct de vedere al blogului Teo’s Kitchen, sa va […]
Cu siguranta stiti retete asemanatoare, pentru ca mamele noastre faceau foarte des pe vremuri “checul aperitiv”. Eu l-am ales pentru ca se face usor, nu […]