Dragii mei gospodini si gospodine, vreau sa anunt pe aceasta cale ca de azi am de gand ca in timpul meu liber sa ofer sfaturi culinare in direct, special pentru cei care au nevoie de ele “pe loc”, respectiv prepara retete culinare in timp ce vorbim.
In acest sens, o sa va rog sa folositi fereastra de chat de mai jos si putem comunica LIVE, discutiile vor fi private, cu fiecare dintre voi.
Buna teo vrea sa spun ca multe lucruri interesante si practice pot gasi pe blogul tau.Exact cum invatam si la scoala.La tine pot gasi retete bune si gustoase si nu asa costisitoare.
Pentru asta tind sa iti multumesc .Vreau sa te intreb ceva daca nu te deranjeaza e pt prima data care fol ghimbir imi poti spune daca are gust bun la mancare?
Multumesc frumos.O deara placuta.
da, e foarte bun ghimbirul si foarte aromat 😀
Foarte buna ideea Teo…
Teo ,foarte interesant cu acest chat .Si mie imi place foarte mult blogul tau si am incercat foarte multe retete lasate de tine si mereu am avut succes;)Multumim mult pt tot,acum vreu sa te rog sa imi spui cum sa fac niste mici gustosi??pupici si astept raspunsul tau
buna teo, imi spui si mie cum se foloseste acest chat si cam pe la ce ora? ca nu-mi dau seama…
super tare blogul tau…am incercat multe retete de la tine si o s-o fac in contiunare. Apropo de cand ai vorbit de aparatul acela pe aburi , l-am innebunit pe sotul meu ca si eu vreau unul (plus ca si noi avem o bebe printzesa de 1 an si 4 luni), asa ca astept cadoul de la el :))
Cand intru online pe chat, o sa aparat in dreapta blogului un text rosu, unde scris “Teo este acum online”
In ultima vreme nu am mai avut asa mult timp sa ma ocup de partea asta cu sfaturile in direct, dar o sa revin in forta 🙂
Succes pentru aparatul de gatit cu aburi 🙂
Buna Teo ! Ne poti spune cum se face crema de branza? am mancat la un botez crema de branza pe o rosie si nu stiu cum se face ! multumesc !
buna teo,multumesc mai intai de retetele oferite,te rog mult sa-mi dai retete cu scoici,usoare,accesibile intr-un oras mic unde locuiesc,multumesc mult!
Saluty Cristina! Sunt mai multe combinatii care se folosesc pentru a umple rosiile, insa de obicei, ce am mancat eu la nunti sau botezuri, erau rosii umplute cu o branza usor iute, asa ca poti face o combinatie de telemea de oaie sau branza de burduf, cu branza de vaca (in proportii egale, gen 150 gr din fiecare), apoi pui smantana, cate o lingura o data, pana cand se leaga bine compozitia. O consimentezi dupa gust si e gata pasta!
Va multumesc mult pt reteta ! acum doua zile am facut rosii umplute exact cum scrie pe blogul dvs, am mai facut si pinguinii care arata senzational, niste tartine,bulete de cascaval si sunca cu cascaval in straturi.. toate au fost senzationale ! Le am facut si poze ca nu-mi venea sa cred ca pot arata asa bine! Multumesc mult pt acest minunat blog !
Salutare Teo,ai o reteta pentru o friptura de berbecut si pentru un tort cu ciocolata si frisca?
Reteta de berbecut nu am din pacate, dar poti cauta pe google, prietenul nostru, al tuturor.
Tort cu ciocolata poti sa gasesti pe blog la sectiunea dulciuri 🙂
teo nu mai intri pe chat?mihaela timisoara
mihaela, nu am mai apucat sa intru din lipsa de timp, pt ca bebe imi ocupa mai mult de 70% din zi, dar sper sa recuperez
Vroiam sa te intreb.. de ce nu treci pe .ro?!