Retete traditionale romanesti? Avem! Retete din caietul bunicii? Avem! Retete din copilarie? Avem! Covrigei de casa? Avem! Da da, avem, pentru ca aci la noi la tara, pe legheleu in Floresti, este un magazin alimentar asa, gen cooperativa de la tara, unde gasesti de la tigari la ciorapi, caserole, colac de wc, dulciuri, oua, umbrele si forma de taiat covrigii. Da da da! Am fost foarte fericita cand am vazut-o si am stiut exact pagina la care e reteta de covrigei in caietul de retete primit mosternire. Forma a costat fix 3,5 lei, un nimic, 2 bani vorba aia, dar sufleteste a insemnat foarte mult pentru mine, e tot ceea ce a insemnat copilaria mea, vremurile in care ne bucuram de Pepsi la sticla de sticla, salamul de Sibiu pe care il procura tata numai el si Dumnezo stiind cum, vremurile in care ne bucuram cand venea Nasuā din Germania si ne aducea Nutella, treninguri si adidasi. Vremurile in care nu stiam de tablete, Angry Birds si alte gadget-uri si device-uri.
Ingrediente:
– 450g faina
– 250g unt
– 3 galbenusuri
– o lingura smantana grasa sau o lingura de untura
– 200g telemea sarata, data pe razatoarea mica
– o priza de sare
– un pliculet praf de copt
Pentru garnisit:
– un ou pentru uns covrigeii
– susan, chimen, seminte de in sau parmesan proaspat razuit
Punem toate ingredientele intr-un bol mare si framantam un aluat omogen. Trebuie sa framantam vreo 5-6 minute, telemeaua fiind ultima pe care o adaugam si ideea e sa avem un aluat care nu se lipeste de degete si telemeaua este uniform distribuita in el. Lucram cu bucati mici de aluat o data (restul il tinem la frigider) si intindem o foaie de cca 3-4mm grosime. Daca aluatul se lipeste, puneti putina faina pe planseta si pe sucitor. Taiem apoi forme de covrigei cu… ghiciti ce? Da da, cu forma speciala pentru covrigei š
Ii asezam in tava, pe hartie de copt, ii ungem cu ou batut, ii presaram cu diverse seminte sau parmesan proaspat razuit.
Ii dam la cuptorul incins la 180 Ā°C si coacem 8-10 minute sau pana sunt rumeniti. Ii lasam sa se raceasca inainte de a-i scoate din tava, nu de alta dar sunt foarte fragezi si se pot rupe usor.
Si apropos de copilarie si bunici, trebuie sa va povestesc cum am inceput eu sa citesc. De mica-mica am fost foarte fascinata de carti, poate si pentru ca bunicul meu avea o biblioteca imensa, 2 pereti dintr-o camera erau tapetati de sus pana jos cu carti si pentru un copil de 1 metru s-un pic, peretii aia pareau imensi si eu abia asteptam sa citesc tot. Cartea care mi-a marcat copilaria a fost āLa Medeleniā si Olguta este unul dintre personajele mele preferate din toate cartile citite. In liceu, cand mama a fost nevoita sa plece si am ramas in grija bunicilor, eu eram in perioada emo-rock, ma imbracam ca Morticia Addams si fiind la liceu in centru, aveam sansa sa stau in Piata Unirii, āin Mateiā, in fiecare zi dupa scoala, cam pana ma uita Dumnezeu. Sa nu ma intelegeti gresit, mereu am fost foarte studioasa si premianta, dar puteam foarte usor, realizez acum, sa o iau pe alte carari. Dar nu s-a intamplat asta, pentru ca bunicul meu, care a fost cel mai minunat om pe care l-am cunoscut vreodata, nu a lasat sa se intample asta. A gestionat foarte bine situatia si ca sa ma tina sub control, ca sa pot iesi in weekend cu colegii, imi dadea in fiecare luni o carte, pe care trebuia sa o citesc pana vineri, cand urma sa o discutam. Daca era multumit de ce am citit si ce am inteles din carte, aveam voie sa ies… daca nu… mai citeam in weekend ceva de acelasi autor, āca sa il intelegi, ca sa il cunosti si ca sa nu te mai faci de rasā.
La vremea aceea o percepeam ca pe o corvoada si nu intelegeam de ce ma face sa citesc ca nebuna. Ma intreba āce studiati acuma la romana?ā. Imi era si groaza sa ii raspund si ii spuneam cu jumatate de gura ā…Patul lui Procust…ā pentru ca stiam ce urmeaza… nu doar ca nu era suficient pasajul din manualul de romana, eu trebuia intotdeauna sa citesc tot romanul si stiam ca urmeaza sa gasesc pe birou teancul de carti. āCitesti si Ultima noapte de dragoste, prima noapte de razboi, Jocul Ielelor, Act Venetian, ca sa intelegi tipologia personajelor. Tu nu poti comenta o carte daca nu stii ce a mai scris omulā. Si sufeream ca un caine, si imi venea sa dau foc teancului de carti, daaaaar le citeam. Ca sa am si eu viata sociala si nu pentru ca as fi inteles atunci importanta a ceea ce facea el si nu pentru ca as fi stiut ca o sa ii multumesc toata viata pentru asta. Cititul m-a schimbat, cititul m-a crescut si mi-a dat sansa sa fiu cine sunt acum. Sa pot sa scriu pe blog, sa pot sa vorbesc fara prompter la tv, sa pot sa duc o discutie cu om ca Oreste sau la fel de bine cu matusa Ana de la Aschileu. Sa pot sa imi exprim gandurile si sentimentele, in scris sau verbal fara ca vreodata sa raman fara cuvinte. Sa fiu Teodora. Si toate astea nu erau posibile fara carti si mai ales fara bunicul meu, Bubu Doru, caruia nu o sa imi ajunga o viata sa ii multumesc pentru educatia pe care mi-a daruit-o, chiar daca, o vreme, a fost cam impotriva vointei mele.
Un alt pasionat de citit este Victor Miron, un om care de care poti fi mandru ca iti e prieten si care a initiat acum o campanie foarte draguta, prin care instiga oamenii la citit ā āCartile pe fataā. Poate ati vazut deja pe Facebook multe poze cu oameni citind, tinandu-si cartea pe fata asa cum vedeti la Victor si la mine in pozele de mai jos. Stiti de ce? Pentru ca BOOK SELFIE IS THE NEW SELFIE š Asa ca, sper sa vad si de la voi astfel de poze pe Facebook sau mi le puteti trimite mie, pe teo@teoskitchen.ro si eu le voi publica intr-un album special pe pagina de FB. Ce ziceti? Citim si noi?
Ce puteti castiga voi azi? In primul si in primul rand o forma pentru covrigei, normal, ca sa va puteti face bunataturile astea si acasa, dar si alte forme pe care le stiti din copilarie (forma pentru nuci, pentru savarine) DAR si o carte, cea pe care o citesc eu acum – Mario Vargas Llosa – Ratacirile fetei nesabuite.
Ce trebuie sa faceti pentru a castiga? Trei pasi simpli:
1. Sa dai like paginii de facebook Teo’s Kitchen (daca nu ai dat deja)
2. Sa dai like / share retetei de covrigei (tot pe Facebook)
3. Sa lasi un comentariu la aceasta reteta (aici pe blog, dar ai grija sa completezi campurile “Nume” si “Email” cu datele complete si corecte), in care sa imi spui care e cartea ta preferata si de ce iti place sa citesti.
Cand ati indeplinit cei doi pasi de pe facebook si ati lasat comentariul pe blog… random.org va alege castigatorul, caruia ii voi trimite numaidecat forma pentru covrigei, savarine si nuci, dar si cartea cea frumoasa š
Am multe carti preferate…Ce imi vine acum in minte: Craii de Curtea Veche, Pe aripile vantului, Ucenicul vrajitor, Micul print, Mandrie si prejudecata, Aventurile lui Habarnam….
Stiu ca suna a cliseu, dar eu chiar cred: cititul te face destept, bun, om. Si mie imi place sa fiu desteapta,buna, oama, de-aia imi place sa citesc!
Cartea mea preferata este “Cine mi-a luat cascavalul?”. Imi place sa citesc pentru ca ma relaxeaza.
Uof, muulte carti preferate am si eu ! Tin minte ca in liceu am citit “La Tiganci” de vreo 4-5 ori pana sa pricep toate simbolurile si straturile nuvelei … Acum citesc pe furate, pe laptop cate o pagina-doua pe zi – e pericol national sa las vreo carte prin casa – ajunge colorata š Ultima lectura a fost Dan Brown – “Ingeri si Demoni”. De-abia astept sa imi rearanjez cartile in biblioteca ! š
Daca ar fi sa aleg cartea care mi-a placut cel mai mult, cred ca as alege “La rĆ¢ul Piedra am Åezut Åi-am plĆ¢ns” de Paulo Coelho. Imi place sa citesc pentru ca asta ma relaxeaza, ma indeparteaza de stresul cotidian si imi da oportunitatea de a-mi pune imaginatia la “lucru”.
Adela – Garabet Ibraileanu
Imi place sa citesc deoarece ma deconectez de la rutina de zi cu zi. Carti preferate sunt mai multe dar cea preferata recent este John Gray,”Copiii sunt din rai”.
Una dintre cartile mele preferate este Adela, romanul lui Garabet Ibraileanu. Imi place sa citesc pentru ca ma relaxeaza foarte mult si pentru ca ma transpun in lumea personajelor imaginandu-mi chiar si peisajul scenei in discutie…intru in lumea cartilor si ele intra in lumea mea:)
Ma bucur mult sa te vad intr-o poza cu cartea mea preferata in mana. Nu vreau premiul, pentru ca am cartea, am citit-o de cateva ori, si as vrea sa o castige cineva care nu a mai citit-o. Chiar mi-ai facut ziua mai frumoasa cu poza si cu premiul asta. Multumesc frumos!
Imi plac mai multe carti ,dar pe primul loc sa spunem ca este Tai-Pan , Mandrie si prejudecata , P.S Te iubesc . Imi place sa citesc pentru ca asa ma relaxez si pentru ca invat lucruri noi š
Buna,
Imi place mult sa citesc, am luat acest microb de la parintii mei. Cititul ma relaxeaza si binedispune.
FB: Cristina Popescu
email: cristina.popesku@yahoo.com
Cartea mea preferata este Vraciul.
Printre cartile mele preferate este “Dragoste virtuala” de Daniel Glauttauer. Imi place sa citesc pentru ca ma relaxeaza, uit de toate si intru in alta lume, imi deschide noi orizonturi si pot sa invat multe.
Preferatele mele erau cartile autorilor clasici ( ca Slavici,Caragiale, Rebreanu), dar in ultimul timp imi place sa ii citesc povesti baietelul meu – Cartea Junglei e una din multele pe care le prefera el- fiind una din modalitatile prin care valorificam timpul cam putin pe care il avem la dispozitie impreuna.
CÄrČile mele preferate sunt : La rÄscrucea de vĆ¢nturi Či Oameni fericiČi citesc si beau cafea
Cartile mele preferate sunt cu siguranta Pe aripile vantului si Pitulicea(G. GĆNTEKIN). Iubesc sa citesc pentru ca imi da posibilitatea sa ma teleportez in vieti care nu le voi trai niciodata si sa intalnesc personaje si situatii care oricat as cauta in lumea reala nu exista! Fara carti nu as fi siguranta persoana care sunt acum!!
Am citit f.mult in tinerete,dar din pacate acum din cauza problemelor la ochi (o miopie forte) nu prea mai pot citi asa de mult. Cred ca nici un film sau nici o carte electronica nu pate inlocui placerea citirii unei carti adevarate.De altfel am si o biblioteca cu un numar mare de carti.
Draga Teo, covrigeii astia i-am mancat si eu (cand imi permiteam :).. ) Acum insa o sa-i fac si-o sa mananc, fiindca zicea un laureat de Nobel ca, atunci cand mananci cu cei dragi nu se pune. Cat despre carti …. multe, multe, dar intotdeauna Octavian Paler, Ileana Vulpescu si G.G Marquez.
Iubesc cititul pentru ca fiecare carte ma duce in locuri diferite si traiesc fiecare pagina citita ca si cum as lua si eu parte la intamplarile din carte.
Una dintre cartile mele preferate este “Sa ucizi o pasare cantatoare ” de Harper Lee.
Covrigi sunt fff buni.Sunt foarte multe carti bune Pe aripile vantului, Mandrie si prejudecata,etc.
Cartea mea preferata – din aceasta luna – este Iubirile croitoresei de Maria Duenas. (luna trecuta: Bastarda Istanbulului de Elif Shafak, acum doua luni: Iubirea omeneasca de Andrei Makine…) De ce imi place sa citesc? Pentru ca pot fi oricine, oriunde, oricand…
Draga Teo, ai perfecta dreptate. Din pacate eu nu am avut un bunic care sa ma indrume, dar am intalnit multe persoane care mi-au insuflat dorinta si placerea de a citi. Si, asa e, cum ai spus-o tu atat de bine: tot ce stiu si tot ce ma defineste am invatat, in foarte mare proportie din carti. Nu stiu sa iti spun acum o carte preferata. Subscriu la ce a scris Raluca Cirstea š Pot sa iti spun ca acum citesc Lee Harper, “Sa ucizi o pasare cantatoare” si imi place tare mult. Referitor la “de ce imi place sa citesc”: Nu pot sa concep ca ar exista vreun moment in care acest lucru sa fie imposibil :):*
Pentru ca cititul este pasiunea mea si pentru ca fac asta zilnic.Ultima carte pe care am citit-o,care m-a marcat si care a devenit favorita mea este :Fa-ti viata exact cum vrei tu! de Richard Bandler
De ce citim? Pentru a ne cultiva , a ne destinde, pentru a uita cateodata de grijile vietii si a ne contopi cu viata altor personaje, visand astfel la o viata mai buna,inchipuindu-ne ca suntem si noi mai bogati, mai isteti si , de ce nu, mai indrazneti. Dar scopul principal este acela de a le insufla si copiilor mei dragostea pentru lectura.Chiar de la cea mai frageda varsta, copilul imita. Si nu mica mi-a fost mirarea, cand, baiatul meu, vazandu-ne pe mine si pe sot citind, si-a luat si el carticica de povesti, incercand sa desluseasca tainele literelor.Seara, devenise deja un obicei de a citi cate o poveste inainte de somn.
Multe din cartile citite mi-au placut. Am citit si recitit cu placere cartea “Ciresarii”de Constantin Chirita.Preferata mea este si cartea “Potopul” de Henryk Sienkiewicz.
Hmm.. Cartea mea preferata Zahir – Paulo Coelho. De ce imi place sa citesc? Pentru ca imaginatia nu cunoaste limite…Si citind ne putem imagina orice…
Buna ziua
Imi place reteta si ma grabesc sa o prepar.Sunt profesor pensionar si am timp suficient pentru bucatarie dar si pentru citit.Lectura este o mare bucurie pentru suflet.Dar ce viitor are literatura in zilele noaste ? Ce viitor are cultura Ć®ntr-o societate a informaÅ£iei Åi nu a valorii ?
Pentru mine o carte de referinta este “Arta conversatiei”-Ileana Vulpescu
“BÄtrĆ¢n eÅti cĆ¢nd nu te mai intereseazÄ nimic, cĆ¢nd nu mai eÅti curios, cĆ¢nd Å£i se pare c-ai vÄzut totul Åi cÄ nimic nu te mai poate bucura. Asta Ć®nseamnÄ sÄ fii bÄtrÄn. SÄ nu te mai poÅ£i bucura.āArta compromisuluiā-Ileana Vulpescu.
Va doresc numai bine.
Una din cele mai dragi carti citite este,,Vanatorii de zmeie,,a scriitorului afgan Khaled Hosseini carte pe care o recomand a fi citita ,cu mare drag.
Pentru ca suntem oameni avem mare nevoie de hrana spirituala,hrana care in mare parte o obtinem in urma cititului.Cititul ne ajuta sa ne exprimam mai usor,ne dezvolta imaginatia,ne tine creierul in forma,ne relaxeaza si ne face mai puternici(un om informat este un om puternic)
este extraordinara reteta aceasta, o faceam in copilarie cu mami si ne iesea de minune! cred ca o sa atentez la caietul ei cu retete ca tot mi-ai deschis apetitul acum!…multumesc de idee!!
Cartea care m-a relaxat in copilarie si nu numai este Aventurile lui Habarnam. De asemenea imi plac cartile scrise de Vlad Musatescu si in genereal lecturile care te relaxeaza si te fac sa zambesti.
Buna, a citi este a te relaxa, a te bucura, a te intrista, a plange , a rade, a trai, a simti la fel si iubi alaturi de personajele preferate. Nu pot spune ca am o carte preferata, le iubesc pe toate dintre cele mai dragi si care deja le-am citit de cel putin 5 ori sunt doar cateva: Laleaua neagra, O haimana, Vin ramele, Enigma Otilei, Orient express, Pe aripile vintului, Romania pitoreasca, Shogun, Idiotul, Doctorul Zivago, Ziua M, Zece negri mititei, Neamul soimarestilor, Cocosatul, Cei trei muschetarii, Ore de aur, Pacala, Domnisaora Mauppassat, Alchmistul,uff si lista poate continua si continua si continua….. dar sa nu uitam si de proza si de poezii care ne umple sufletele de fericire.
Greu de zis care e cartea preferata dar daca ar fi sa fac un clasament La rascruce de vanturi e pe primul loc. Drept e ca de carte ma apucasem acum vreo 5 ani. Am citit cam jumatate din ea dupa care am lasat-o. (nu pentru ca nu mi-ar fi placut cartea ci pentru ca in perioada aia ma apucam de o gramada de carti si nu toate le si terminam). Am venit la Cluj la facultate si am fost la piesa de teatru…La rascruce de vanturi.
Urmatoarea zi m-am apucat de citit cartea si foarte repede am si terminat-o. Cred ca se trage si de la piesa pe care o vazusem inainte si toate sentimentele si trairile pe care le-am avut atunci. A ramas in sufletul meu, atat piesa dar si cartea.
Vreau sa zic ca pana acuma nu am prea citit si ce scriai inafara de ingrediente si modul de preparare. Astazi insa nu stiu ce m-a indemnat sa o fac si nu regret.(de acum incolo voi citi tot!). Am ajuns in ziua de azi sa fiu tot mai dezamagita de cum isi cresc parintii copiii, cum isi cresc bunicii copiii si influenta care o au asupra lor. Ma bucur insa de fiecare data si ma luminez cand citesc sau vad ceva asemanator cu ce ai scris tu despre bunicul tau. Ma bucur cand vad o bunica impreuna cu nepotica ei pe autobuz iar bunica ii raspunde la intrebari serios, ca si cum ar fi un om mare. M-am bucurat de asemenea si cand am citit ce ai scris tu mai sus despre bunicul tau. Nu stiu perceptia ta de atunci despre bunicul tau dar acum, cu sigutanta vezi lucrurile cu alti ochi (e si normal ca doar vorbim despre etape diferite ale vietii š ) si apreciezi tot ce a facut pentru tine desi, cum spuneai si tu, atunci nu intelegeai de ce face ceea ce face. Chiar daca oarecum te-a obligat sa citesti asta a avut un impact pozitiv si asta e bine. Sunt sigura ca si tu esti un exemplu bun pentru copilul tau daca ai primit o astfel de educatie si ma bucur tare. Nu ma puteam abtine sa nu raspund la ceea ce ai scris tu :))
Eram atat de pornita sa scriu ce am scris mai sus incat uitasem sa scriu de ce imi place sa citesc. Deci, cartea preferata e La rascruce de vanturi. Cred ca depinde de stare ca sa zic de ce imi place sa citesc. Imi place sa citesc pentru ca ma relaxeaza, imi place sa citesc pentru a afla tot felul de lucruri noi iar mai apoi pentru a le putea si pune in aplicare(aici intra mai degraba alte carti decat literatura). Imi place sa citesc pentru ca pot sa vad din mai multe perspective lucrurile, imi dezvolta gandirea si nu in ultimul rand limbajul š
Delicios,sunt preferati mei
e foarte adevarat tot ce spui, si faptul ca ai citit mult la viata ta se reflecta in povestioarele tale pe care le citesc intotdeauna cu mare placere, indiferent despre ce este vorba…cat priveste concursul ar fi foarte greu sa castig aceasta dorita forma de covrigei pentru ca sunt ceva mai departe de tara dar ma gandesc ca putem modela aluatul oricum, gustul ramane acelasi si asta este important.Oricum vroiam sa-ti multumesc pentru tot ce “sharuiesti” cu noi pentru ca permanent invatam ceva nou si mai ales ceva bun. Ai toata aprecierea mea.
ooo, si cartile mele preferate sunt evident cele clasice, in special autori rusi dar mai ales tot ce este scris de Robert Ludlum.
zis si facut, doar ca eu am facut banuti presarati cu susan ( pur si simplu cu paharul….gustosi tare….incerc sa pun si poze dar nu stiu cum.
Panza de paianjen este cartea preferata,iar cititul ma relaxeaza.
Am multe carti preferate, iar in ultimul timp, m-am reorientat spre carti de actiune. Totusi, cartea pe care as reciti-o mereu e Mandrie si Prejudecata. Consider ca cititul te cladeste ca om, iti imbogateste vocabularul, imaginatia si iti ofera o perspectiva ampla asupra lucrurilor. Am fost intrebata la un seminar cum as descrie, intr-un cuvant, literatura. Raspunsul meu a fost si este in continuare – viata.
Imi place sa citesc pentru ca evadez intr-o alta lume…lumea din carti. Cartile preferate si pe care le pretuiesc sunt cele scrise de OSHO pentru ca mi-au deschis ochii sufletului si ai mintii…pot intelege diferit atat de multe lucruri pe care nu le intelegeam prea bine sau deloc…
Imi place sa citesc pentru ca paginile te duc in locuri unde nu ai mai fost, traiesti mult,intens si, de multe ori, iti pui intrebari care altfel nu te-ar fi chinuit. Si imi plac romanele Agathei Christie, imi place Eat,pray,love, insa cel mai mult iubesc Citadela lui Antoine de Saint–Exupery. Zambesc gandind la Amintiri din copilarie sau oftez cu Cuore…in functie de zi, de stare,de anturaj,de varsta…
De mic copil am fost obisnuita sa citesc; de fapt, pot spune ca am fost fascinata de lectura, iar cartile mi-au fost buni prieteni ce nu m-au dezamagit niciodata. Lectura m-a ajutat sa ma formez, sa am cunostinte bogate si variate.
Una din cartile mele preferate este “La paradisul femeilor”, de Zola. Lista cu favorite este, insa, foarte lunga…
Imi place sa citesc pentru ca ma destinde, ma transpune in fata personajelor si asa pot sa fiu oricine, oriunde, oricand.
Una din cartile preferate este “Cel mai vestit vanzator din lume” de Og Mandino. O carte surprinzatoare!
Buna Teo!
Referitor la covrigei….am o intrebare…untul la temperatura camerei? sau topit?
Nu am forma de covrigei, insa vreau sa-i fac, asa ca am sa folosesc alta forma.
Weekend placut!
Harry Potter, mÄ relaxeaza
Cel mai iubit dintre pamanteni- Marin Preda
Nu cred ca poti alege o carte preferata, ci mai degraba o carte preferata in functie de timp, de anotimp, de starea in care esti… asa ca…. pentru copilarie cartea mea preferata a fost clar La Medeleni, am citit-o, am recitit-o si mereu am suferit cumplit pentru destinul Olgutei…. Acum, in varianta de adult, am carte preferata de citit seara picilor – Jack si vrejul de fasole, Singur pe lume, Fram ursul polar, Omiduta mancacioasa:) Apoi mai sunt cartile mele, Un veac de singuratate, The Book Thief, Eugenie Grandet… E o lume mult prea mare pentru o carte…parerea mea…
Cartea preferata este The Picture of Dorian Gray. Imi place sa citesc pentru ca am auzit eu din surse sigure ca “brainy is the new sexy” š
Alexandre Dumas, Vicontele de Bragelone.Cititul ne transpune in alte lumi,ne relaxeaza.
Unde e magazinul de care spui?Si eu tot in Floresti locuiesc, si duminica am facut covrigei cu forma (fix ca cea din poza) imprumutata de la o vecina, ca eu nu am avut.
Multumesc,
Daniela
sunt incantata de reteta, am s-o incerc cat mai curand si o sa te urmaresc cu mare drag in continuare.
sal. super reteta. imi place sa citesc carti de dezvoltare personala.
…CITITUL, UNA DIN PLACERILE VIETII , PE LINGA MULTE ALTELE. NU AVEM ACELEASI VALORI SI CRITERII LA 15 , 20 , 35 SAU 60 DE ANI CRED EU.DACA AS APRECIA VREO CARTE ACUM , ACESTEA AR FI,,SOTIILE REGELUI DAVID,, DE JILL EILEEN SMITH{ MICAL ABIGAIL SI BAT-SEBA} CITITE IN ACEASTA ORDINE.PENTRU ORICE VIRSTA, MINUNATE.
Mie Ć®mi place sÄ citesc Cartea cÄrČilor ,autorului ei e Ć®nsuČi Dumnezeu.Celelalte sunt nimic Ć®n comparaČie cu scrisoarea de dragoste a lui Dumnezeu.AceastÄ carte Ć®Či va fi de mare ajutor .V-o recomand.Apropo de covrigei,vreau sa Ć®ncerc aceasta reteta Či aratÄ bine
Multumim pentru recomandare.