Nu puteam sa fac o masa de dulciuri fara sa includa si reteta de cake pops! Ca sa stiti, asa in principiu, puteti folosi orice reteta de prajitura cu crema pentru a face cake pops, tot ce trebuie sa faceti este sa coaceti si sa maruntiti bine blatul, apoi sa puneti crema din aproape in aproape pana aveti o compozitie lipicioasa, care se modeleaza usor sub forma de bile.
La fel am procedat si eu pentru aceste cake pops: am facut jumatate de portie de Red Velvet Cake, cu jumatate din crema aferenta si apoi am maruntit blatul, am pus crema, am facut bilutele de prajitura si la final le-am dat prin ciocolata alba, in care am pus un strop de colorant gel roz pastel si cateva le-am dat prin ciocolata cu lapte topita si le-am ornat cu bombonele colorate si ciocolata alba topita.
Aici aveti reteta de Red Velvet cake, iar aici aveti foarte detaliat procesul de preparare al cake pops in general.
Nu sariti niciun pas de preparare, ca sa fiti siguri ca va reusesc si mai ales ca prajiturelele stau bine infipte in betisoare. Cat despre betisoare, eu le-am comandat de pe ebay dar puteti folosi si bete de lemn pentru frigarui si chiar betisoare de plastic, cum sunt cele folosite de copii la scoala, le mai tineti minte de cand eram mici? Daca aveti orice nelamuriri legate de reteta, sa ma intrebati, da? Aaaaa si inca un lucrusor: din jumatate de reteta de red velvet cake au iesit cca 50 de cake pops. Sa va fie de bine!
Delicios! As musca si eu dintr-o biluta!
Arata super! trebuie sa incerc si eu!
superbe !!! felicitari !!! imi place foarte mult blogul tau, si mie imi place fff mult sa pregatesc bunatati dulci, si incerc sa postez si eu pe facebook ce pot :d, miar placea sa imi fac si eu un blog dar nu stiu pe unde sa incep, ce miai recomanda ????? adresa mea de email este adina_84@hotmail.com, in caz ca ai timp sami dai niste idei si sa ma sfatuiesti
continua tot asa
te pup
superb arata
Ce frumos arata!
Va multumesc frumos si sper sa le incercati 🙂
slava Domnului ca am dat peste blogul tau! in septembrie ma casatoresc si m-am hotarat sa am si un candy bar numai cu dulciurele home made…si sunt salvata…mi-ai dat atatea idei numai bune de pus in practica…multumesc!!!
Buna Teo, caut cu disperare bete albe pt cakepops…poti sa imi spui unde pe ebay le-ai gasit? 😀 multumesc
nu mai stiu exact magazinul, dar daca vei cauta “cake pops sticks” gasesti cate vrei tu 🙂
De unde ai comandat betele?!
de pe ebay
Buna Teo,
Vreau sa incerc de Revelion aceasta reteta insa nu am mai folosit niciodata pana acum coloranti alimentari. De unde as putea sa-mi procur colorantul gel roz pastel recomandat de tine?
Multumesc anticipat.
Sarbatori frumoase!
Buna Teo,
As vrea sa stiu ce ciocolata ai folosit tu pentru glazura? Am incercat cateva tipuri de ciocolata, dar m-am chinuit foarte tare caci curgea foarte mult apoi.
Sau daca exista vreo tehnica aparte.
Oricum sunt foarte gustoase aceste cake pops! Felicitari!
Multumesc,
Cristina
Cristina draga, de obicei eu iau pentru cake pops ciocolata de la Lidl, marca proprie, este undeva la 2 lei bucata. Secretul, indiferent de ciocolata folosita, este sa o lasi sa se raceasca putin. Atunci cand e fierbinte, imediat ce ai luat-o de pe foc, curge indiferent ce ii faci. Daca o lasi putin putin sa se raceasca si apoi, dupa ce scufunzi cake pop-ul il invarti constant de batz si il apesi cu degetul ca sa cada excesul de ciocolata, nu ar trebui sa ai probleme 🙂 Sper ca ti-am fost de ajutor! Pupici si multumesc mult pentru aprecieri :*