Milkshake cu inghetata si cafea

Milkshake cu inghetata si cafeaSunt unele lucruri pe care noi toti ni le dorim, le visam noaptea si asteptam cu drag ziua in care vor fi ale noastre. In cazul sotului meu a fost iPhone-ul pe care sunt sigura ca l-a visat in fiecare noapte si s-a bucurat ca un copil cand l-a primit. In cazul meu, singurul si unicul meu vis, singurul “device” care lipsea de pe blatul meu din bucatarie a fost NESCAFÉ® Dolce Gusto® Circolo!

In vizita la prietenii nostrii Tzake si Bubu am baut prima cafea lunga facuta cu mica minune si de atunci mi l-am dorit in viata mea! Si intr-un final l-am primit! Ii spunem “minunea”, “ceasul desteptator” (asta pentru ca eu nu functionez normal pana nu imi beau cafeaua de dimineata) si “iubirea lu’ Teo”.

In caz ca nu il stiti deja, trebuie sa stiti despre el ca face orice tip de cafea, de la espresso scurt clasic, pana la cel lung, la specialitati de cafea: cappuccino, chocochino, cappuccino ice, latte macchiato, cortado si chiar si Nestea Ice Tea si Nesquick. In functie de spatiul pe care il aveti pe blatul de bucatarie, puteti alege intre NESCAFÉ® Dolce Gusto® Circolo, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Melody si NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo. Capsulele pentru cafea le gasiti in orice hypermarket dar si in magazinele de electrocasnice care comercializeaza espresoarele. Daca faceti un calcul rapid, o sa va dati seama ca merita sa aveti posibilitatea de a va face acasa toate tipurile de cafea pe care ati da ceva banuti intr-un coffee shop.

Pentru a va prezenta espresorul in toata splendoarea lui, m-am gandit sa fac o reteta de milkshake cu inghetata si cafea, care e cel mai bun pentru o zi torida de vara si care e atat de aromat incat o sa va vina greu sa credeti ca l-ati preparat voi si nu este cumparat.

Ingrediente:
– 120 ml cafea lunga (preparata dintr-o capsula)
– 2 globuri inghetata de cafea sau de ciocolata
– 200 ml lapte
– sirop de ciocolata
– frisca
– cacao pentru ornat

Mai intai am preparat cafeaua: am pus 120 ml de apa in recipientul special, apoi am pus pastiluta la locul ei…

…am apasat butonul, am tras maneta pe pozitia de apa fierbinte si in 30 de secunde am avut o perfecta cafea lunga.

Apoi, folosind un blender sau un mixer vertical, amestecam laptele si inghetata, pana au o consistenta cremoasa. Picuram peretii unui pahar cu sos de ciocolata, turnam amestecul de lapte si apoi, in mijloc, turnam cafeaua. Ornam cu frisca si cacao si gata milkshake-ul nostru!

No, astea fiind spuse, va las sa va savurati milkshake-ul si sa imi spuneti cum v-a placut. Sa va fie de bine!

2 Comments

  1. Anonymous

    Sa-l folosesti sanatoasa,Teo,este o achizitie buna!

  2. bijuterii argint

    pare delicios si foarte cremos milkshake-ul pe care l-ai facut, dar espresorul a facut toata treaba. recunoaste! 🙂 …sa te bucuri de el!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.