O reteta rapida, perfecta pentru a fi inclusa in meniul pentru cina romantica, deoarece prepararea nu dureaza mai mult de 20 de minute iar in ora pe care trebuie sa o petreala la rece, va puteti ocupa de alte retete sau de decoratiuni si make-up. Inspiratia: myrecipes.com
Ingrediente:
– 120 gr de branza Philadelphia
– 120 gr de branza Feta (nu inlocuiti cu branza cremoasa ci mai degraba cu telemea mai tare)
– ½ lingurita sos Worcester
– 2 lingurite de ceapa alba toata foarte fin
– ¼ lingurita piper negru
– ½ legatura patrunjel proaspat tocat marunt
Mixam cele doua tipuri de branza, sosul, ceapa si piperul pana cand avem o pasta omogena. Impartim compozitia in 2 parti egale, pe una o dam la rece timp de o ora iar pe cealalta o vom folosi la reteta de rulori sandwich cu paine araba.
Dupa ce a trecut o ora sau chiar mai mult (puteti prepara compozitia cu o zi inainte), formati bilute de branza, de marimea unei nuci si dati-le prin patrunjelul tocat. Gata sunt trufele noastre cu branza feta: super-bune si super-rapide!
Foarte faine si simple! O sa le incerc cu siguranta.
Buna Teo,
Imi place tare mult cum arata trufele tale (doar ca fara patrunjel :D) 🙂
As avea o intrebare: ce este sosul Worcester? Nu am mai auzit pana acum. Unde se gaseste? Sau daca nu se gaseste la noi cu ce il putem inlocui?
Multumesc frumos.
Mihaela-Cluj
Buna Teo,
Iti scriu din nou de aceasta data sa-ti spun ca am incercat trufele. Doamne ce bune suuuuunt. Cu siguranta ca am sa le mai fac o data cat de curand… Eu le-am lasat simple, fara patrunjel. Am gasit si sos worcester, am cumparat de la fuchs.
Foarte, foarte gustoase, felicitari pentru reteta! 🙂
Mihaela-Cluj
Teo, maine incerc o parte din recomandarile tale pentru o cina romantica. Sunt barbat 🙂
Totusi sunt intrebari la care nu ai raspuns.
1. Ce sunt cuburile din rulourile sandwich cu paine araba ?
2. CU ce putem inlocui sosul Worchester
Zmeulica, in primul rand imi cer scuze ca raspund foarte tarziu, am fost foarte ocupata.
Cubuletele sunt castraveti si sosul il poti sari cu totul daca nu il ai…
Cum te-ai descurcat la pregatirea meniului pt cina romantica? 🙂
as vrea si eu sa pregatesc aceste trufe, dar ca aperitiv, de Pasti. intrebarea mea este daca se pot pastra la frigider minim doua zile sau trebuie consumate in ziua in care se fac. multumesc.
Buna Teo,
in loc de patrujel putem pune altceva? Eu ma gandeam la boia, ce parere ai? Sau ce ne ai sugera?
Mersi !
Draga Teo, multumesc din suflet pentru aceasta reteta. Am facut aceste trufe si sunt delicioaseeee!! Am postat reteta si pe blogu-ul meu: http://www.rasfatuldezicuzi.blogspot.com. Multumesc!!
Am facut si eu reteta aceasta de ziua mea … a fost cea mai laudata! Si din aperitive am mai facut de aici: rulouri tortilas, salata cu chiftele si ceapa. Maioneza tot de aici am invatat sa o fac. Iat tortul bineinteles ca a fost tot de aici: Dulce de leche
Dori, ma bucur ca ai ales un meniu complet Teo's Kitchen! Iti multumesc pentru incredere si iti doresc LA MULTI ANI pentru ziua ta, multa sanatate, ca-i mai buna decat toate!
buna.. o intrebare am si eu daca nu gasesc branza Philadelphia cu ce branza o pot inlocui? Si sosul acela la fel? Cu ce il pot inlocui?
poti inlocui cu orice crema de branza 🙂
Teo, le-am incercat, is delicioase.